Panasonic varmepumpe til private og erhverv

Vi tilbyder kvalitet og kompetent rådgivning

​Overvejer du at anskaffe dig en Panasonic varmepumpe? Så lad os levere og montere varmepumpen for dig. 

Hos Jysk Ventilation & Køleteknik er vi eksperter i installation og service af varmepumpeløsninger, og vi finder gerne den rette løsning til dig.

Vi er en kvalitetsbevidst og serviceorienteret virksomhed, der lægger vægt på at give kompetent rådgivning. Du kan altid forvente, at vi afslutter vores arbejde til aftalt tid og pris, og at vi har øje for detaljerne undervejs. Vi servicerer privat- og erhvervskunder i blandt andet Kolding, Vejle, Esbjerg og omegn.

Kompetent rådgivning

Få professionel rådgivning af dygtig ventilation- og køletekniker.

Sans for detaljer

Vi lægger vægt på selv de mindste detaljer i vores arbejde.

Altid til aftalt tid og pris

Vi holder altid vores aftaler om tid og pris med alle vores kunder.

Vælg mellem mange modeller og egenskaber

Panasonic varmepumper giver økonomiske og miljømæssige fordele frem for traditionel opvarmning med olie, gas eller el. Et varmepumpeanlæg kan fungere som eneste varmekilde i hjemmet, men det kan også fungere som et supplement.

Vi forhandler en bred vifte af Panasonic varmepumper, og du kan blandt andet vælge imellem luft til vand-varmepumper og luft til luft-varmepumper. Derudover kan du vælge imellem forskellige egenskaber i flere prisklasser.

En luft til vand-varmepumpe kan opvarme både brugsvand og centralvarmevand. Derfor er den velegnet til selv større helårshuse. En luft til luft-varmepumpe er derimod mere enkel. Den kan kun opvarme rum, hvor der er en indedel, og derfor er den velegnet til mindre boliger, sommerhuse og tilbygninger eller som supplement til andre varmekilder. Visse modeller kan samtidig fungere som aircondition.

Få et tilbud på en Panasonic varmepumpe

​Kontakt os for at høre mere om for eksempel luft til vand-varmepumper og luft til luft-varmepumper samt om vores priser for de enkelte løsninger. 

Vi kommer gerne ud til en snak, og derpå kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris på den ønskede Panasonic varmepumpe.

Kontakt os for ventilation og varmepumper i verdensklasse

Hos Jysk Ventilation & Køleteknik er vi specialister i at levere skræddersyede løsninger, der passer til dine specifikke behov. Uanset om du har brug for installation, reparation eller vedligeholdelse af dine varmepumper og og ventilationsanlæg, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

Du kan kontakte os via telefon 25 24 44 46 eller via e-mail per@jvok.dk for at drøfte dine behov og modtage et uforpligtende tilbud. Vores erfarne teknikere er uddannede til at håndtere alle typer af køle- og ventilationsanlæg, og vi garanterer altid en høj kvalitet af vores arbejde.

profilimage

Skriv til os her og få et uforpligtende tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

Adresseinformation

Læborgvej ​39, 6650 Brørup

Jysk Ventilation & Køleteknik ApS – CVR: 40974873