Varmepumpeservice og anden vedligeholdelse

Vi er både kvalitetsbevidste og serviceorienterede

​Er det blevet tid til varmepumpeservice? Så vi den rette til opgaven. Hos Jysk Ventilation & Køleteknik har vi stor ekspertise med varmepumper, og vi tilbyder både reparation, vedligeholdelse og årlige eftersyn.

Vi lægger vægt på at være serviceorienterede og sikre en kompetent rådgivning. Derfor afslutter vi altid vores arbejde til aftalt tid og pris. Herudover lægger vi vægt på kvalitet, hvor vi samtidig har øje for detaljerne. Vi kører ud til privat- og erhvervskunder i blandt andet Kolding, Esbjerg, Vejle og omegn.

Serviceeftersynet sikrer en optimal drift af varmepumpen

​Der skal udføres varmepumpeservice en gang om året, hvis anlægget indeholder mere end et kilo kølemiddel. De fleste varmepumper indeholder over 1 kg kølemiddel, men mindre anlæg bør også tilses en gang årligt. Det sikrer en optimal drift og nedsætter risikoen for pludselige driftsstop.

Vi tilbyder alle former for service på varmepumpe, hvor vi sikrer, at der er tilstrækkeligt med kølemiddel i anlægget. Derudover renser vi varmepumpen og udskifter filtre med videre. Afslutningsvist laver vi en funktionstest. Al service, reparation og anden vedligeholdelse udføres naturligvis efter producentens anvisninger.

Få et uforpligtende tilbud på varmepumpeservice

​Kontakt os gerne for at høre mere om vores priser på varmepumpeservice. Her kan vi samtidig fortælle mere om vores kompetencer og andre ydelser. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på den ønskede service af din varmepumpe. Derefter kan vi aftale det videre forløb nærmere. 

Kompetent rådgivning

Få professionel rådgivning af dygtig ventilation- og køletekniker.

Sans for detaljer

Vi lægger vægt på selv de mindste detaljer i vores arbejde.

Altid til aftalt tid og pris

Vi holder altid vores aftaler om tid og pris med alle vores kunder.

Kontakt os for ventilation og varmepumper i verdensklasse

Hos Jysk Ventilation & Køleteknik er vi specialister i at levere skræddersyede løsninger, der passer til dine specifikke behov. Uanset om du har brug for installation, reparation eller vedligeholdelse af dine varmepumper og og ventilationsanlæg, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

Du kan kontakte os via telefon 25 24 44 46 eller via e-mail per@jvok.dk for at drøfte dine behov og modtage et uforpligtende tilbud. Vores erfarne teknikere er uddannede til at håndtere alle typer af køle- og ventilationsanlæg, og vi garanterer altid en høj kvalitet af vores arbejde.

profilimage

Skriv til os her og få et uforpligtende tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

Adresseinformation

Læborgvej ​39, 6650 Brørup

Jysk Ventilation & Køleteknik ApS – CVR: 40974873