Luft til vand-varmepumpe
​– få en varmepumpe til luft-til-vand

Vi leverer god service og giver kompetent rådgivning

​Ønsker du en luft til vand-varmepumpe? Så kan du kontakte os. Hos Jysk Ventilation & Køleteknik har vi specialiseret os i varmepumper, og vi installerer gerne en varmepumpe til luft-til-vand i dit hjem eller i din virksomhed.

Vi lægger vægt på at levere god service og give kompetent rådgivning. Derudover har vi sans for kvalitet og øje for detaljerne. Du kan endvidere forvente, at vi fuldfører opgaven til aftalt tid og pris. Vi kører i blandt andet Kolding, Esbjerg, Vejle og omegn.

Kompetent rådgivning

Få professionel rådgivning af dygtig ventilation- og køletekniker.

Sans for detaljer

Vi lægger vægt på selv de mindste detaljer i vores arbejde.

Altid til aftalt tid og pris

Vi holder altid vores aftaler om tid og pris med alle vores kunder.

En varmepumpe til luft-til-vand klarer al opvarmning

​Enhver form for installation af varmepumpe er normalt et effektivt, klimavenligt og billigt alternativ til olie, gas og el. Du bør vælge en luft til vand-varmepumpe, hvis du ønsker opvarmning af både brugsvand og centralvarmevand.

Varmepumpen fungerer ved, at en udvendig ventilator trækker udeluften forbi en varmeveksler. Her overføres varmen i luften til et kølemiddel. Samtidig hæver en kompressor trykket og derved temperaturen i kølemidlet. Det kan ske ved selv meget lave udetemperaturer, helt ned til -20 grader.

Vi tilbyder levering og montering af varmepumpe til luft-til-vand, men du kan også vælge luft-til-luft. Derudover tilbyder vi alle former for service på din varmepumpe, herunder reparation. 

Hvad koster luft til vand-varmepumpe?

​Vores priser for en luft til vand-varmepumpe afhænger af mange faktorer såsom eventuelle tidligere varmeinstallationer og størrelsen på huset samt særlige ønsker til mærke og model. 

Vi kommer gerne ud for at se nærmere på huset og beregne den rette dimensionering af varmepumpen. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris på en varmepumpe til luft-til-vand.

Kontakt os for ventilation og varmepumper i verdensklasse

Hos Jysk Ventilation & Køleteknik er vi specialister i at levere skræddersyede løsninger, der passer til dine specifikke behov. Uanset om du har brug for installation, reparation eller vedligeholdelse af dine varmepumper og og ventilationsanlæg, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

Du kan kontakte os via telefon 25 24 44 46 eller via e-mail per@jvok.dk for at drøfte dine behov og modtage et uforpligtende tilbud. Vores erfarne teknikere er uddannede til at håndtere alle typer af køle- og ventilationsanlæg, og vi garanterer altid en høj kvalitet af vores arbejde.

profilimage

Skriv til os her og få et uforpligtende tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

Adresseinformation

Læborgvej ​39, 6650 Brørup

Jysk Ventilation & Køleteknik ApS – CVR: 40974873