Luft til luft-varmepumpe med aircondition

Vi sikrer en god service og kompetent rådgivning

​Skal du have monteret en luft til luft-varmepumpe hjemme hos dig eller i virksomheden? Så lad os finde en optimal løsning til dig. Hos Jysk Ventilation & Køleteknik er vi specialiseret i varmepumper, og vi tilbyder både levering, installation og service.

Vi lægger vægt på at sikre en god service og en kompetent rådgivning til vores kunder. Samtidig har vi sans for kvalitet og øje for alle detaljerne, og vi færdiggør naturligvis opgaven til aftalt tid og pris. Vi kører ud til private og erhverv i blandt andet Kolding, Esbjerg, Vejle og omegn.

Kompetent rådgivning

Få professionel rådgivning af dygtig ventilation- og køletekniker.

Sans for detaljer

Vi lægger vægt på selv de mindste detaljer i vores arbejde.

Altid til aftalt tid og pris

Vi holder altid vores aftaler om tid og pris med alle vores kunder.

Velegnet til mindre huse, sommerhuse og tilbygninger

​En luft til luft-varmepumpe er velegnet til mindre huse, sommerhuse og tilbygninger med videre. Fordelen er, at den er relativ billig og kan anvendes i rum, hvor der ikke er trukket varmerør. Den kan også bruges som supplement til en anden varmekilde. Visse modeller kan samtidig fungere som aircondition om sommeren.

Luft til luft-varmepumpen trækker varmen ud af luften uden for huset og bruger varmen til opvarmning af et eller flere rum. Udedelen er placeret uden på huset, og hver indedel er monteret på en væg inde i huset. På den måde ligner den en traditionel aircondition, som man kender fra rejser i varme lande.

Vi tilbyder levering og montering af varmepumpe, og vi kan også montere en luft til vand-varmepumpe, hvis du ønsker en løsning, som virker til både brugsvand og centralvarmevand. Derudover tilbyder vi løbende service på varmepumpe og anden vedligeholdelse.

Hvad koster en luft til luft-varmepumpe?

​Vores priser for en luft til luft-varmepumpe afhænger af rummets størrelse samt af mærke og model, herunder om den skal kunne fungere som aircondition. 

Kontakt os for at høre mere. Vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på den ønskede installation af varmepumpe.

Kontakt os for ventilation og varmepumper i verdensklasse

Hos Jysk Ventilation & Køleteknik er vi specialister i at levere skræddersyede løsninger, der passer til dine specifikke behov. Uanset om du har brug for installation, reparation eller vedligeholdelse af dine varmepumper og og ventilationsanlæg, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

Du kan kontakte os via telefon 25 24 44 46 eller via e-mail per@jvok.dk for at drøfte dine behov og modtage et uforpligtende tilbud. Vores erfarne teknikere er uddannede til at håndtere alle typer af køle- og ventilationsanlæg, og vi garanterer altid en høj kvalitet af vores arbejde.

profilimage

Skriv til os her og få et uforpligtende tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

Adresseinformation

Læborgvej ​39, 6650 Brørup

Jysk Ventilation & Køleteknik ApS – CVR: 40974873