Ventilation – både montering og rensning

Vi har sans for helheden og detaljerne

​Skal du have etableret ventilation i hjemmet eller på arbejdspladsen? Så kan vi hjælpe med en løsning, og vi kan også hjælpe med vedligeholdelsen. Hos Jysk Ventilation & Køleteknik er vi eksperter i levering af ventilationsløsninger samt reparation og ventilationsrengøring.

Vi er et kvalitetsbevidst og serviceorienteret ventilations- og kølefirma. Vi lægger vægt på at give kompetent rådgivning og afslutte opgaven til aftalt tid og pris. Du kan endvidere forvente, at vi har sans for både helheden og detaljerne. Vi servicerer privat- og erhvervskunder i blandt andet Kolding, Vejle og Esbjerg samt mange andre steder.

Kompetent rådgivning

Få professionel rådgivning af dygtig ventilation- og køletekniker.

Sans for detaljer

Vi lægger vægt på selv de mindste detaljer i vores arbejde.

Altid til aftalt tid og pris

Vi holder altid vores aftaler om tid og pris med alle vores kunder.

Komfortventilation holder varmeregningen nede

​Hvad er ventilation? Ventilation handler kort sagt om udskiftning eller flytning af luft. Formålet er at fjerne luftforureningen fra mennesker, overflader og processer. I en bolig kan det være røg og partikler fra madlavning, fugt fra badning, tøjvask og planter samt kuldioxid og fugt fra mennesker.

Formålet med moderne komfortventilation er ikke kun at forbedre indeklimaet, men også at nedsætte risikoen for skimmelsvamp. Formålet kan endvidere være at holde varmeregningen nede ved hjælp af varmegenvinding. Det gælder især i meget tætte og velisolerede boliger.

Vi tilbyder montering af forskellige former for ventilationsløsninger. Derudover tilbyder vi løbende ventilationsrens, herunder eventuel af rensning af ventilationskanaler, i etablerede ventilationsanlæg.

Få et tilbud på montering eller rensning af ventilation

​Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om mulighederne, og hvis du ønsker flere oplysninger om vores priser for montering eller rensning af ventilation. 

Vi kommer gerne ud for at se nærmere på ejendommen og for at give råd og vejledning. Derpå kan vi give et uforpligtende tilbud med en god pris.

Kontakt os for ventilation og varmepumper i verdensklasse

Hos Jysk Ventilation & Køleteknik er vi specialister i at levere skræddersyede løsninger, der passer til dine specifikke behov. Uanset om du har brug for installation, reparation eller vedligeholdelse af dine varmepumper og og ventilationsanlæg, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

Du kan kontakte os via telefon 25 24 44 46 eller via e-mail per@jvok.dk for at drøfte dine behov og modtage et uforpligtende tilbud. Vores erfarne teknikere er uddannede til at håndtere alle typer af køle- og ventilationsanlæg, og vi garanterer altid en høj kvalitet af vores arbejde.

profilimage

Skriv til os her og få et uforpligtende tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

Adresseinformation

Læborgvej ​39, 6650 Brørup

Jysk Ventilation & Køleteknik ApS – CVR: 40974873